Nieuwe bedrijfsvideo voor De Haan Westerhoff

Enkele maanden geleden zijn we gevraagd om een #bedrijfsvideo te maken voor De Haan Westerhoff, een #onderscheidend bedrijf in de #zonweringsbranche. Het doel van de video is het #merkverhaal en het bijbehorende werkproces weergeven en de sfeer binnen dit prachtige bedrijf vastleggen.

Om het #verhaal mooi op beeld te krijgen zijn we naar meerdere vestigingen door Nederland geweest. Wij, en onze opdrachtgever houden niet van gemaakte scenes en daarom namen we de tijd om het personeel als persoon te leren kennen. Als je weet wie er werken bij een #bedrijf kun je nog beter het merkverhaal van het bedrijf schetsen. Samen maak je het verhaal. We hebben gemerkt dat het personeel bij De Haan Westerhof passie heeft voor hun vak. Paul Olijve, de directeur van De Haan Westerhoff heeft aandacht voor zijn personeel en investeert hier zoveel mogelijk in. #Kernwaarden van het bedrijf zijn daarom: ‘’De mensen staan voorop, we overtreffen hun verwachtingen. Dat begint bij werkplezier’.

Gedurende de opnames hebben we ons gefocust op het werkplezier en alle processen die zich binnen het bedrijf afspelen. We hebben genoten van de opnames en zijn nog enthousiaster geworden over de manier van werkplezier die er zich binnen De Haan Westerhof afspeelt. We willen het bedrijf bedanken voor het feit dat we dit mooie verhaal voor ze hebben mogen vormgeven.

Wat begon als een idee is uiteindelijk uitgegroeid tot een gehele #videoproductie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *