Foto | Video | Drones

Ricardo Postma (25), Drachten

Inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam onder de naam NZK. Met een doel: anderen helpen meer naamsbekendheid te genereren. Door de jaren heen heb ik voor vele opdrachtgevers mogen werken. Van ZZP’ers tot multinationals. Van schoolorganisaties tot beautysalons. Door mijn kennis van video, fotografie en drones zorg ik ervoor dat het gewenste eindresultaat behaald wordt. Ieder project is anders. Uniek. Het verhaal, daar draait het om. En dit verhaal moet zo sterk mogelijk naar voren komen. Eens?

Zelfstudie. Iets waar ik veel mee bezig ben op ‘vrije’ dagen. De markt veranderd. En ik verander mee. Sterker nog. Ik loop voorop. Zo heb ik altijd de nieuwste gear in mijn bezit, verzin ik nieuwe technieken en volg ik cursussen. Klaar voor de toekomst!

NZK is ontstaan vanuit een passie voor video. En fotografie. In 2019 heb ik de naam NZK geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. De missie van NZK is om content te leveren die uniek is. Uitstraalt. Blijft hangen. En dat allen zonder gedoe. Anderen beoordelen mijn werk met een 9.6. Een cijfer waar ik trots op ben. Maar: het is geen 10. Nog niet. Samen werken aan een mooi verhaal. Jouw verhaal.

Bedrijfsgegevens
KVK-nummer: 75942259
BTW ID : NL003027002B87
Tel: 0615191949
Mail: hallo@nzkvisuals.nl
Locatie: Drachten, Friesland