Foto | Video | Drones

Video content is een van de sterkste onlinecommunicatie middelen die je als bedrijf kunt inzetten. Al meer dan 80% van de content online bestaat uit video content. Denk hierbij aan Instagram reels, Youtube shorts en video’s die je dagelijks over de feed ziet. Doormiddel van bewegend beeld heeft de doelgroep sneller interactie met je verhaal en voelen ze zich eerder betrokken bij het bedrijf. Bij het inzetten van video content krijgt je bedrijf een persoonlijk gezicht. Hierdoor verlaag je de drempel van je doelgroep om de interactie met je aan te gaan. Mensen kijken graag naar andere mensen of spullen waarin ze zich herkennen. Doormiddel van een sterk verhaal, interactie en de juiste tone of voice maak je impact bij je doelgroep. Je wil doormiddel van bewegend beeld dat de doelgroep wordt geïnformeerd of overgezet tot actie. Gezien de bekende social media platformen veel met elkaar concurreren en de focus op video zetten, krijg je met het inzetten van video’s voordeel op je organisch zoekbereik. Kort om: genoeg punten om video voor jouw bedrijf te gaan inzetten! 

ONZE WERKWIJZE

Onze Werkwijze

1 – Kennismaking / Consult
Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en de doelstelling(en) van jouw bedrijf. Aan de hand van een aantal vragen en door samen te brainstormen kunnen we je van een advies voorzien. 

2 – Pre-productie/ Concepten
Vervolgens wanneer we samen een duidelijk plan hebben opgesteld en de offerte is getekend dan gaan we aan de slag met een storyboard om een duidelijk verhaal te schetsen. De locatie wordt onderzocht, de juiste apparatuur wordt geregeld en indien nodig worden er externe bedrijven gebeld voor het verzorgen van de productie.

3 – Opnames
Op de dag van de opnames zorgen we ervoor dat alles naar behoren gaat. De videobeelden worden geschoten en aan het einde van de dag hebben we samen een kort overleg over de volgende stappen in het videoproces. Indien er een voice over nodig is, zorgen wij ervoor dat er microfoons op locatie aanwezig zijn of we laten bij voorkeur een van onze experts in de studiokamer jouw tekst inspreken.

4 – Nabewerking
Tijd om te ontspannen. De beelden zijn geschoten. Nu begint het verhaal in de montage zijn leven te krijgen. In onze eigen montage ruimte zetten wij alle beelden achter elkaar. Met de juiste muziek, geluidseffecten en kleurcorrecties komt er een geweldig eindresultaat.

5 – Tijd voor uw mening

Via ons eigen platform delen wij de video’s met jou. Samen gaan we op zoek naar de eventuele verbeterpunten, zodat de video echt bij jou past.

6 – Oplevering / Nabespreking
Wanneer de video naar wens is, sturen wij jou een download link met daarin de eindversie van je gepersonaliseerde video. Deze video kun je op verschillende kanalen plaatsen. De gemaakte beelden worden in ons systeem opgeslagen.Tot slot bespreken/reflecteren we over onze samenwerking.

ONZE PORTFOLIO

Bedrijfsgegevens
KVK-nummer: 75942259
BTW ID : NL003027002B87
Tel: 0615191949
Mail: hallo@nzkvisuals.nl
Locatie: Drachten, Friesland