Foto | Video | Drones

Video is niet meer uit het leven weg te denken. Feitje: sociale media bestaat anno 2021 uit maar liefst 92% video. En hier kunt u eenvoudig op inspelen. Videomarketing. De oplossing. Het laat veel meer zien dan een enkele foto. Gevoel. Beleving. En met een specifiek doel. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze Werkwijze

Voorbespreking / Onderzoek
Samen met u kijken we eerst naar waar de probleem stukken binnen uw bedrijf liggen en hoe we deze kunnen oplossen.

Pre-productie/ Concepten
Vervolgens wanneer we samen een duidelijk plan hebben opgesteld, gaan we aan de slag met een storyboard om een duidelijk verhaal te kunnen schetssen, de locatie wordt onderzocht, Het juiste apparatuur wordt geregeld en indien nodig worden er externe bedrijven gebeld voor het verzorgen van de productie.

Opnames
Op de dag van de opnames zorgen we ervoor dat alles naar behoor gaat. De videobeelden worden geschoten en aan het einde van de dag hebben we samen een korte overleg over de volgende stappen in het videoproces. Indien er een voice over nodig is, zorgen wij ervoor dat er microfoons op locatie beschikbaar zijn of we laten bij voorkeur een van onze experts in de studiokamer uw tekst inspreken.


Nabewerking
Tijd om te ontspannen. De beelden zijn geschoten. Nu begint het puzzelen, voor mij. In onze eigen montage ruimte zetten wij alle beelden achter elkaar. Met de juiste muziek, geluidseffecten en kleurcorrecties komt er een geweldig eindresultaat.

Tijd voor uw mening

via ons eigen platform delen wij de video’s met u. Samen gaan we op zoek naar de eventuele verbeterpunten, zodat de video echt bij u past

Oplevering / Nabespreking
Wanneer de video naar behoor Sturen wij u een download link met daarin de eindversie van uw gepersonaliseerde video. Deze video kunt u op uw verschillende kanalen plaatsen. De gemaakte beelden worden in ons systeem opgeslagen. Tot slot bespreken/reflecteren we over onze samenwerking.

Onze portfolio