Foto | Video | Drones

Geef uw bedrijf, organisatie, evenement een unieke presentatie door een drone foto van uit de lucht te laten maken. Een foto zegt veel meer dan duizend woorden.

DRONE PILOOT OF CAMERA OPERATOR INHUREN?

 

Onze gecertificeerde piloot heeft jarenlange ervaring bij het maken van drone opnames. Zo is de piloot A1/A2/A3 gecertificeerd en mag hij drones tot 25kg vliegen. Daarnaast ook veelzijdig inzetbaar als camera operator/payload operator of observer. Wekelijks werkt NZK voor verschillende ROC (drone)bedrijven om bovenstaande werkzaamheden uit te voeren.

 

Daarnaast beschikken wij over de benodigde verzekeringen, eigen vervoer, VCA-VOL certificering, de benodigde PBM’s, kennis en veel ervaring. Samen met andere professionals zorgen wij ervoor dat vlucht de op een verantwoorde manier plaatsvindt.

Onze gemaakte drone foto's en video's

Onze Drones

Onze drones zijn van de hoogste kwaliteit. Wij voldoen aan de nieuwe wet- & regelgeving van 2022.

DJI FPV

Met deze FPV drone geniet je van meeslepende actiebeelden en geef je een nieuwe stijl aan je video’s. De FPV drone neemt beelden op in 4K/60fps in super-wide angle Field Of View. Geniet van vloeiende, haarscherpe beelden dankzij de HD video-overdracht tot 120 frames per seconde. H.264 en H2.65 video coding formats worden ondersteund om meer mogelijkheden te bieden in de nabewerking. Deze DJI FPV drone beschikt namelijk over 4x Slow Motion, RockSteady stabilisatie en vervormingscorrectie. Deze drone is onder andere geschikt voor de automotive of one takers.

DJI Phantom 4 Pro

Deze drone is voorzien van een 20-megapixelsensor met 1-inch beeldsensor, waardoor de detaillering van de opnames beter is en ook bij weinig licht er nog goede opnames gemaakt kunnen worden. Voorzien van een 24mm-lens, waarbij het diafragma is in te stellen van f/2.8 tot f/11. Filmen kan in 4k-resolutie tot 60fps, met een maximale bitrate van 100Mbit/s. Opname in kleurprofiel D-Log en livestream is mogelijk in 1080p.

DJI Air 2S

De DJI Mavic Air 2S is een lichte en compacte drone, uitgerust met een 1” CMOS-sensor camera van 20 megapixel. Met deze alles-in-één krachtpatser leggen wij de  verbluffende details vast dankzij de vernieuwde  cameraprestaties. Video’s worden geschoten in 5.4K (5472×3078) met maximaal 30 frames per seconde en Slow motion beelden met 120 frames per seconde. De camera beschikt over een lens met een brandpuntsafstand van 22mm (in 35mm equivalent), waardoor je een kijkhoek van 88° hebt. 

READY FOR TAKE OFF?

Wij denken en vliegen graag met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.